birgitteogsjefene -

Å være en trompet...Datteren min liker, som de fleste andre småjenter, å leke at det er hun som er mamma'n i familen. Det krever jo selvfølgelig endel omrokkering i familietittelene.

Fantejenten har fått med seg at mamma'n til mamma er mormor, så det pleier å være min tittel. I dag, derimot, valgte hun en litt ny vri. -Jeg er mammaaa, pappa er beeeeibi, Gabriel (lillebroren) er stooresøster og DU er TROMPET!

At faren er baby, og broren storesøster, kan jeg akseptere, siden det er lek, og kun midlertidig, men wtf? Hvorfor må jeg være trompet?? Hva er liksom min oppgave som trompet? Hva er trompetens funksjon i en famile?

Har prøvd å få henne til å hoste opp en skikkelig forklaring på hva som gjør meg til en trompet, men da bare ler hun hånlig og sier -Du er en trompet, trompet, TROOOOMPET!  Jada, gni det inn.


Mor kuler'n, trompeten fotograferer.

Så sånn var det! • Klarte det, klarte det, KLARTE DET!  Må si det veldig mange ganger, hele tiden, for tror det nesten ikke selv.

  Jeg sto på oppkjøringen, jeg har lappen!!

  Forrige onsdag hadde jeg første kjøretime med lærer etter ferien, og tilbakemeldinge var ; -hvis du skal ha sjangs til å klare det på mandag, må du legge om kjørestilen fullstendig. Gladmeldingen førte selvfølgelig først til vanvittig synes-synd-på-seg-selving og endel grining. Heldigvis førte det også til endel ta-seg-sammening. Skjerpet meg max på kjøretimen torsdag, holdt meg skjerpet sammen med skjerpetLea som ikke var med på tøysesnakk, men bare sa -hmmm (og som jeg ikke hadde klart det uten <3) fredag og lørdag. Var ganske uskjerpet søndag, holdt bla på å gjøre endel skade, både på Lea sin bil og tilfeldige stakkarser sine biler, men var jo generalprøve.

  Går generalprøven dårlig, blir premièren en suksess. Opplest og vedtatt, og slo ikke feil denne gangen heller!


  Nå gjelder det bare å finne bil.  Tror det blir denne Porschen. Søt. Ligger ute på Finn for 1 290 000. Lommerusk.

  (For de som måtte bry seg: Dette er grunnen til null blogging, har vært helt kjørt i hodet (kjørt; høhø, tok du'an?) av hele oppkjøingsforberedingsgreiene, men regner med å sette i gang igjen nuh!)

 • Kveldens underholdning!  Ble jentetur på Cirkus Zorba. Kjempekoselig!


  Tok ikke så mye bilder. Ikke lov med blits i teltet så da blir jo bildene litt crappy uansett. Nå er det bare Arnardo igjen som ikke har vært i Bergen og vi venter i spenning.

  Har lagt merke til at bloggingen er litt slapp om dagen, men det er som med rullegardinen (og andre ting som går opp og ned).


 • Ønskereprise (jeg ler enda)  Ok, så var det jeg som ønsket reprisen. Elsker, ELSKER disse jentene!

  Følg med på hun blonde, det tar AV halvveis inn i klippet.  Hahaha, dør på meg! Har gjerne sykt dårlig humor, men det blir ikke bedre enn dette her!

  (aldri truffet russiske jenter som tar seg selv så uhøytidelig, men altså; de finnes, tydeligvis!)
 • Dagen i bilder; endelig finværsgrilling!  For første gang i år, har vi grillet UTEN at det begynte å regne! Akkurat når jeg egentlig hadde funnet meg til rette med at det var sånn som bare ikke gikk for oss, så fikk vi spise opp maten vår i solskinn. Har du sett, har du sett?


  Har innsett at hele hagen må sperres inne med hønsenetting hvis ikke denne karen skal rømme!


  Lykkelig bustetroll dingler i et tre
  Vakre Leahjenteskatten <3


  Gjengen
  Skjønne! Jeg er nesten ikke redd mer i det hele tatt!


  Beste av de 500 bildene som ble tatt av oss. Var ikke dagen for oss i dag, hehe :)


  Jammen meg gikk vi til og fra mellom huset og leiligheten! Hæh?? DET er dritlangt det. De ligger faktisk i to forskjeldige bydeler (Fyllingsdalen og Loddefjord for de som måtte være lokalkjent). Sykt sprekt!

  Prøver å begrense teksten litt siden jeg rydder i cider-restene i kjøleskapet og latterlige skrivefeil derfor kan oppstå!

  Nyt helgen, det gjør jeg :)


 • Fikk ikke nuggets på mc'en - gikk amok!!  OMG!! Fått med deg denne? Sykeste jeg har sett på veldig, veldig lenge!!  Fissent å ikke få det man hadde lyst på, når man har dratt seg hele veien til McDonalds på morgenkvisten, men får være grenser. Jeg som synes så synd på busssjåføren, i går, som måtte tåle litt grettent mas fra kvinnemennesket forann meg i køen. Her snakker vi mer enn gretten altså!
 • Hva er poenget?  Hvorfor, kjære fremmede medmennesker, er det sånn at når bussen dere egentlig skulle ta ikke kommer, så lar dere det ut over sjåføren i den neste bussen?

  Hva ønsker dere å oppnå? Han kan ikke skru tiden tilbake og endre det altså. Kaaanskje kan han fortelle deg grunnen, men hva hjelper det nå. Mest sansylig kan han bare si unnskyld for noe han overhodet ikke hadde noe med.

  Jeg er sur fordi jeg har ventet en halvtime i pissregnet, jeg og. Jeg og vil hjem. Men å tømme sinnet sitt ut på tilfeldige mennesker, som ikke har noe med dritten å gjøre, bortsett fra at de tilfeldigvis er ansatt i selskapet som i et eller annet ledd har drete seg ut, er bare egoistisk. Faktisk en smule patetisk.

  Voksne mennesker skal ha utviklet empati, logisk tankegang og evnen til å sette seg inn i andres situasjon. Sånn tenker hvertfall jeg. Kanskje ikke sjokkerende at jeg blir mye skuffa.  -Får jeg ikke viljen min, ligger jeg meg rett ned funker til nøds når du er liten og søt. Når du nå er blitt voksen og i grunn ikke er særlig søt lenger, får du rett og slett bare ta deg sammen, og oppføre deg!
 • Skulle ønske jeg var rapper!  Ikke sånn type lokal helt, men enorm, verdenskjent, herskende rapper med tilnærmet monopol på spilletid på de største radiokanalene. Ønsket kommer ikke av hverken ståltro på egen "rappe-evne", vanskelig oppvekst eller behov for å være monsterkjendis.

  Jeg skulle rett og slett ønske jeg kunne "vaske ut skapet mitt" i trynet på enkelte mennesker. Sånn at hver gang de skrudde på radioen, svitsjet forbi The Voice eller tok turen innom Vero Moda, fikk de min versjon (også kaldt sannheten) av saker og ting kveistret inn i ørene. Face to face konfrontasjon har jeg ikke noe behov for, da det overhodet ikke ville hatt noen mening. Jeg ville ikke ha reaksjoner, jeg vil ikke ha svar. Jeg har ingen spørsmål og er ikke interessert i andres syn på saken. Jeg vil ikke at noe skal være anderledes og jeg vil ikke rydde opp i noe som helst.

  Jeg vil bare at du skal vite hvor mye jeg driter i hele greien, og jeg vil du skal vite at det er du som er dum. Jeg vil du skal se din egen skyld, og at det er du som er patetisk. Jeg vil du skal slutte å tro dine egne løgner og jeg vil du skal slutte å fortelle dem til andre. Jeg vil du skal huske din egen rolle og at alle andre skal vite din rolle.


  Get real, kjerring!

  (Mest av alt skulle jeg ønske jeg ikke brydde meg nok til å bruke tid på å produsere dette innlegget, og på å tenke tankene bak det. Dritt!)

 • Dagen i bilder, trolltur <3  Blir trolltur på mange måter når ungene mine og jeg tar turen på opp på fløien. Fløien stiller med eget troll, men det står i ro, og lager ikke lyd. Trollene mine utklasserer glatt den pinglen! Hvertfall hvis du spør de forskremte turistene vi delte "bås" på med på vei ned fløibanen, når guttetrollet mitt plutselig gikk bananas. Skjønner han ble sur, var noe gale med vognen så den ble stående i ro, han ville jo kjøre. Drittvogn.

  Okda, så er det hunden lånt til posing av Ida&Ørjan, men ser dere jeg tør holde båndet, HÆH?

  Traff spreke Ida med mann og hund på toppen ja. Ikke noe bane opp på den gjengen;) Kjempekoselig dag!

  Har duuuu vært på fløien?? • Bilderespons på ukens leserspørsmål!  -kan du legge ut et bilde av deg med musefletter? du hadde vært så søt med musefletter. gutt 22.

  Dette lukter i grunn mer mann 55 enn gutt 22. Likevel har jeg hørt at det er viktig å gi respons på forespørsler fra leserene, so here we go:


  Jammen meg hadde du rett gutt 22, Jeg er driiiiitsøt med musefletter!!

  PS: Vil som vanlig opplyse om at i denne bloggen plasserer vi ikke folk i båser (bortsett fra hetrofile guttemenn med hårbånd og pastellfargede klær, you know the style), og at jeg derfor ikke påstår at alle menn på 55 liker musefletter, ELLER at ingen gutter på 22 liker musefletter.

  Videre vil jeg selvfølgelig presisere at jeg setter stor pris på alle hendvendelser fra dere som dumper innom bloggen min, kanskje litt ekstra de anonyme, siden man vet det ikke er kun for å reklamere for egen blogg, eller få kommentar tilbake.
  Ha en glitrende lørdag!


 • Made up my mind!  Noen ganger legger jeg planer som jeg låser meg helt fast i. Selv om ting endrer seg sånn at planen ikke er så lur lenger. Til og med selv om jeg innser at planen faktisk er dum, og at ting KOMMER til å gå til h****te. Er akkurat som om jeg tenker at når jeg har bestemt meg så er det desverre helt umulig å ombestemme seg.

  Noen ganger har denne egenskapen plassert meg i ytterst ukomfortable situasjoner. Etterpå sitter jeg litt sånn -I alle dager?? Jeg visste jo at dette kom til å bli resultatet, også gjorde jeg det likevel, wtf??

  Så sånn kan det gå. I dag gjennomfører jeg også en plan, selv om forutsetningene endret seg litt. Denne gangen regner jeg med det ikke fører til grusomme ettervirkninger. Planen var ikke verre enn vin. Vin med venninner. Så kunne ingen venninner. Jeg kunne desverre ikke endre planen, så da blir det vin med meg selv. Trist sier du? Nei, faktisk veldig lite trist. Vin, smash og Sylvester Stallone. Who needs friends ;)  Nå skal jeg gi Tango & Cash min fulle oppmerksomhet. Skikkelig tenkefilm ;) -Rambo is a pussy! Hohoho!
 • Saaavner å gå på byyyn!!  Eller, egentlig savner jeg vorspill. Alltid nedtur å komme på byn etter et kjempegøy vors!

  Man er jo tross alt voksen og småbarnsmor, så har kutttet drastisk ned på byngåingen. Egentlig litt for drastisk for min smak. Savner å bruke en time på å påføre latterlige mengder med sminke, frese avgårde på vors, kose seg med drikkenam og dele mine geniale meninger med alle som vil og ikke vil høre på. Sukk! <3


  Gamledager

  Har jammen meg nesten ikke vært på byn etter at jeg farget håret mørkt! Blondes really do have more fun??!
 • Trendy med ettervekst??  I følge minmote.no er det bare til å drite i å farge etterveksten (hvis du farger håret lysere vel og merke, den tidligere nevnte "oldisetterveksten" var ikke nevnt med et ord.. hmm). Nå er det nemmlig ettervekst man må ha hvis man vil være med i gjengen! Dersom du ikke er så heldig at du har ettervekst på vei, kan du vistnok gå til frisøren og be om å få farget på en ettervekst.  (Trykk på et av bildene for å komme til saken. Bildene er lånt fra minmote.no)

  Litt usikker på definisjonen her. Navnet på artikkelen er totonet hårtrend. Totonet. Ettervekst. Myp! Er med på at spesielt Jessica Biel og Ashlee Simpson var fine, med lysere farge nederst i lengdene, men det er jo ikke det samme som ettervekst! Hæh?

  Ser for meg en del misforståelser her. Spesielt når trenden kombineres med sommerens bokstavelig talt store trend; store rumper (også beskrevet på minmote.no). Hvis dette skal taes bokstavelig er det haugevis med ufikse, slaurete husmødre (ikke alle husmødre, bla, bla) som plutselig er hypertrendy. Litt latskap, så er du hot!!

  Er du klar for å være trendy med ettervekst? • Drip drop, trapped!!  I dag regner det virkelig trollkjerringer som de sier (skulle ønske det regnet trollkjerringer, så jeg kunne fange en å ha i skapet. Nyttig, nyttig!).
  Hva gjør man da?

  Alternativ 1: Pakke ungene, og meg selv, inn i latterlig mengder regntøy. Være ute med hysteriske unger som hyler jeg vil hjeeeem, jeg vil hjeeem, mens sanden klistrer seg til klissvåte små hender, som gnis i øynene og stappes i munnen. Helt til man etter 15 utmattende og våte minutter gir opp, sleper med seg to snørrete, fornærmete unger inn igjen. Får leiligheten full av sand når ungene stormer inn, for å fortelle faren at slemme mamma tvang dem ut i regnet, og at det var EKKELT. Skrelle av trollene regntøyet for å få det vasket, mens man undertrykker lysten til å spyle dem med høytrykkspyleren.

  Alternativ 2: Være inne hele dagen. Mor blir sprø i hodet av klaus, ungene rabiat av ubrukt energi. Haaater å være i leiligheten hele dagen. Blir så rastløs at jeg ikke kan stilles ansvarlig for egne handlinger.
  Får se hvilken av alternativene det blir. Ingen av dem som frister noe nevneverdig, overaskende nok. Har jeg nevnt at jeg ønsker meg lappen og bil???

  Noen som har noen gode tips til festlige inneaktiviteter?

 • Les mer i arkivet April 2014 Mars 2014 August 2010

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Prinsippfasthetens pris Hyl! Monstergebiss på badet! Bolla og de vakre på strandtur Bergen Maraton - neste år da.. Bylørdag i Bergen Graviditet og solarium Fredagslykke Ut å feire Happy morgen snupselusker! Viktig at han elsker deg mest

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits