Fire ble fem <3 (birgitteogsjefene)

Fire ble fem <3Da jeg gikk gravid hendte det at jeg fikk spørsmål om jeg skulle fortsett å blogge når magetrollet var født. "Ja, det skal jeg vel.." svarte jeg. Et ganske snodig svar i grunn, siden jeg har vært hjemme med nyklekket verdensborger to ganger tidligere (men kanskje ikke mer snodig enn at jeg hadde med rettetang i fødebagen, selv om jeg har reiset hjem fra føden med håret i en eneste stor floke to ganger før også).

De nesten seks årene det er siden sist jeg hadde pittelite menneske, har tydeligvis gjort sitt for å slette opplevelsen fra hukommelsen min. Jeg husket ikke boblen man lever i den første tiden. Når hjernen og sjelen er så full i bomull at det kun er plass til tanker og følelser som omhandler den lille, og storesøsken man for alt i verden ikke vil skal føle seg tilsidesatt. Når tåken foran netthinnen kun så vidt lar deg skimte de glade ansiktene til familie og venner. Når alt annet i verden virker fullstendig likegyldig. Da skjenkes ikke bloggen en tanke.

Så, etter en stund, letter tåken og man vurdere å åpne en nettavis. Bomullen i hodet trekker seg sammen til vekten av flere ukers søvnunderskudd og lager plass til tanker som "hm.. hvor lenge er det egentlig siden jeg har drukket vin nå". I det man rekker å tenke "blogg ja..." har knotten utviklet seg til en selskapssyk liten skapning, som krever kontinuerlig underholdning når han er våken, og madrass med puls når han skal sove.

Så sånn er det. Vi har det vidunderlig fint med det nye familiemedlemmet vårt, og det er ingen grusomheter som er skyld i bloggtørken. Jeg har bare tre barn flere enn jeg hadde trodd jeg skulle ha før fylte tretti, og en prioritering som ikke er så bloggvennlig, enn så lenge. Så får vi se :)


 

#mammablogg #nyfødt #baby #barn #familie #lykke #kjærlighet

 • 5 kommentarer


  Elin13.12.2014 kl.13:19

  Så skjønn liten gutt <3 Gratulerer så mye
  Ann-Elin13.12.2014 kl.14:13

  Kos deg med dine tre små med god samvittighet! Gratulerer så mye <3
  Geriatriks13.12.2014 kl.21:42

  Gratulerer med minsten ;)
  Fruskovdahl14.12.2014 kl.15:42

  Gratulerer så masse :-)
  Enheltvanligmamma11.01.2015 kl.15:51

  Gratulerer så mye til dere alle! ❤️

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Desember 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Fire ble fem <3 Uke 38 Magen og meg uke 37 Langlørdag Varme og annen terror Søndagsrastløs Å få ting på plass Finne på nå da? Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits