Uke 38 (birgitteogsjefene)

Uke 38Nøyaktig en uke siden sist jeg blogget og svangerskapet har sneglet seg inn i sin forhåpentligvis nest siste uke (etter min plan, bortsett fra om han vil komme før, da trenger vi ikke følge min plan). Jeg er helt grenseløst dårlig på å oppdatere bloggen om dagen, men er for trøtt og full av selvmedlidenhet til å ha noe særlig blogglyst. Går bare å venter på at magetrollet skal bestemme seg for å beære oss med sitt nærvær. Nå har jeg ikke lyst å knipe ham i føttene gjennom magen min lenger, nå vil jeg kile rett på de små nydelige babytotillene.

I natt var jeg sikker på at jeg hadde rier. Det kom regelmessig, med ca 10 min mellomrom, og selv om det ikke var supervondt, kjente jeg det godt både nederst i magen og bak i ryggen. Skuffelsen var gedigen da jeg plutselig våknet av vekkerklokken i dag tidlig, uten vondt og uten baby.

Uken som har gått siden sist, har i grunn vært stas og. Først ble jeg overasket ut av mitt gode skinn på torsdag, da jeg trodde jeg skulle på rolig besøk hos en venninne. I det jeg kom opp trappen og inn i stuen så jeg en utrolig rar blanding av mennesker, som kun hadde til felles at de er mine venninner, og ikke nødvendigvis kjenner hun vi var hos så voldsomt godt. Det ble nødvendig å rope "baby shower" for at jeg skulle ta tegningen, og da det gikk opp for meg hva som foregikk ble jeg så satt ut at jeg nesten kjeftet. Så glad at jeg kjeftet, jepp, det går tydeligvis an.

Stas nr. 2 denne uken er at mamman min endelig er kommet hjem til Bergen for godt, etter fire år i USA. Det er bare kjempehipphurra og så utrolig godt for en mammadalt som meg, og perfekt her jeg går og venter på lillegutt sin ankomst.

Så sånn alt i alt, så har jeg vel ikke så mye å syte over, bare jeg klarer styre min egen utålmodighet :)

 

#mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #graviditet #babyshower #mandag #familie #venner

 • 9 kommentarer


  Jannike04.08.2014 kl.12:27

  Så heldig du er, tydeligvis flotte venner! :) Kos deg den siste tiden, før du vet ordet av det er det over! Klem
  Ann-Elin04.08.2014 kl.14:43

  Kjekt å få mamma hjem ja, vi er nå ganske glade i disse mødrene likevel.. Heldig er du også som har slike venninner, koselig med en overraskelse som det :)
  MaleneBroen04.08.2014 kl.15:00

  fine bilder og fin blogg. Koselig hvis du tok en tur innom bloggen min og kanskje lagt igjen en liten kommentar :)
  Terese Hagen05.08.2014 kl.11:06

  Så heldig! Skulle ønske jeg fikk babyshower da jeg var gravid :(
  Bente Strøm06.08.2014 kl.22:31

  Er selv i uke 38, litt utålmodig må man kunne være nå!:) Slike "falske rier" har lurt meg også..
  Carina ♡17.08.2014 kl.16:49

  Så koselig med babyshower da :) og så gøy at mamma'n din har kommet hjem :)

  Håper alt er bra med deg :) Ha en flott søndag :)
  Mumsy20.08.2014 kl.21:19

  Så hyggelig av venninnene dine å sette i stand babyshower for deg! OG at moren de flytter hjem igjen! :) Nå er det såpass lenge siden du har blogget også, så kanskje lillegutt har kommet? Venter i spenning! :)
  Linn13.09.2014 kl.18:10

  Lenge siden oppdatering, men jeg håper alt står bare bra til med deg og dine :)
  Elin09.11.2014 kl.12:45

  Hvordan går det med dere?

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Uke 38 Magen og meg uke 37 Langlørdag Varme og annen terror Søndagsrastløs Å få ting på plass Finne på nå da? Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små Dagstur til syden

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits