Langlørdag (birgitteogsjefene)

LanglørdagHar jo ikke akkurat vært kaldere i dag. Har rett og slett ikke orket noe. Derfor har jeg naturligvis ikke noe som helst å blogge om. Ikke det at man bare kan blogge om ting man har gjort, man kan jo blogge om ting man har tenkt på og. Men jeg har faktisk ikke tenkt på noe som helst. Tenker jo stort sett uansett bare på baby, babyutstyr og fødsel. Men ikke det en gang har jeg tenkt noe særlig på i dag.

Hadde på et punkt veldig lyst å legge meg på gulvet, men det viste seg jo sist jeg prøvde det at det kanskje er en lyst som bør ignoreres. Så derfor har jeg lagt på sengen ca i hele dag, oppå dynen selvfølgelig.


Akkurat der ja, som på bildet. Bare at smilet er falskt, og bare for bildet sin skyld. Egentlig er jeg i helt hysterisk dårlig humør i dag, antageligvis pga blandingen trykkende varme, lite søvn i natt og gravidehormoner. Dette er naturligvis ikke tidenes beste kombinasjon med min kjæres spydige, sarkastiske og småfrekke natur. "Du liker meg virkelig ikke i dag" sa han nettopp. At grunnen til denne påstanden er at jeg svarer spydig og sarkastisk tilbake er visstnok ikke dobbeltmoralsk i det hele tatt.

Sukk! Som tidligere nevnt hadde jeg ikke så mye å komme med i dag, men nå har jeg i hvert fall gitt livstegn fra meg til de som måtte ha interesse for det.

#mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #varme #ubehag #lørdag #helg #sur #lei

 • Én kommentar


  Carina26.07.2014 kl.22:19

  Får litt vondt av deg - kan absolutt ikke være greit å være gravid for tiden.

  Sender deg mange gode tanker, og håper at morgendagen blir bedre for din del :)
  Ann-Elin26.07.2014 kl.23:38

  Min medfølelse <3 hihi..

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Langlørdag Varme og annen terror Søndagsrastløs Å få ting på plass Finne på nå da? Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små Dagstur til syden Høygravid - grenseløst lei!! Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits