Varme og annen terror (birgitteogsjefene)

Varme og annen terrorNå skal jeg si noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si. Noe som egentlig er ganske fælt. JEG VIL IKKE HA MER AV DENNE VARMEN! Jeg som blir beskyldt for å være verdens største frysepinn, for å være kald i Egypt i Juli,  og som blir sutrete når noen åpner vinduet mens resten av festen sitter å svetter. Jeg GLEDER meg til neste uke, når det er meldt 15 grader og regn. Sånn! Nå er det sagt. Jeg skammer meg, men det er nå en gang sannheten.

Å sove om natten er ikke lenger gjennomførbart, og mitt fra før av noe trege tenkeredskap sliter alvorlig med å gjøre noe som helst nytte for seg på dagtid. I forgårs fant jeg ut at jeg ikke orket å sitte i sofaen. Jeg orket ikke ligge i den heller. Så jeg la meg på gulvet. Tre kvarter senere kvakk jeg til av stemmen til mannetrollet "sover du?". "Kremt" sa jeg, og gikk i speilet for å se om jeg hadde avtrykk etter gulvteppet i ansiktet.

Det eneste stedet jeg liker meg om dagen er i garasjen under blokken. Der er det så kjølig og fantastisk, dessuten lukter det så himmelsk godt der. Dette med lukten er jeg veldig spent på om kanskje er en gravidegreie, en pica, siden jeg aldri har bodd her ugravid, og det i grunn virker litt underlig å glede seg til å komme ned i garasjen så man begjærlig kan trekke inn lukten av den.


Beste stedet på jord!

I dag skulle jeg å treffe en venninne jeg ikke har sett på en evighet i byn. Har gledet meg litt ekstra siden Tall Ships Races er i Bergen om dagen. Så viser det seg at hele Norge er terrortruet, og nå tørr jeg ikke dra til noe sentrum med forventet oppsamling av hundredetusener av mennesker.

Justispolitisk talsmann i Høyre, Anders B. Werp, sier at vi må bevare roen og fortsette som før. At dette ikke må få styre hverdagen. Jeg vet han har rett. Som 20 åring hadde jeg nok nektet å la meg kontrollere av sinnsyke menneskers trusler, og rast av gårde til byn, planer eller ikke planer, bare på trass. Som 29 år gammel snart trebarnsmor, sendte jeg melding til venninnen min og spurte om vi kunne treffes et annet sted. Så nå skal vi treffes på et senter utenfor Bergen. Plutselig slo det meg at siden alt politi er i sentrum og passer på de høye skipene, så hadde jo et avsidesliggende, passe stort kjøpesenter egentlig vært et ypperlig terrormål.

Tror jeg går å setter meg i garasjen.

 

#mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #varme #pica #Bergen

 • 4 kommentarer


  Vanja24.07.2014 kl.14:08

  Veldig fin blogg du har!

  Ta gjerne en tiur innom min blogg også. Det hadde vært hyggelig :)
  Karoline24.07.2014 kl.14:10

  Kjempe fin blogg :)
  Carina26.07.2014 kl.22:14

  Er helt enig med deg, det skal bli godt med litt regn og mindre varmt vær!

  Det er fint at vi endelig har fått en flott sommer, med så mye flott vær, men noen ganger kan det bli for mye av det gode!

  Håper du har det greit i varmen, og ikke smelter helt bort :)
  weheartforfashion27.07.2014 kl.17:39

  off, ja jeg vurderte å sove på terrassen i natt :P, les gjerne mitt siste innlegg; sammen mot terror, litt relatert ;) ha en fin dag videre :)
  Fruskovdahl27.07.2014 kl.21:21

  Forstår deg veldig godt. Jeg sitter med beina i kaldt vann hver dag for å overleve. Takler utrolig dårlig denne varmen og jeg også er til vanlig en frysepinne men ikke no når jeg er gravid, koker :-/

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Langlørdag Varme og annen terror Søndagsrastløs Å få ting på plass Finne på nå da? Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små Dagstur til syden Høygravid - grenseløst lei!! Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits