Søndagsrastløs (birgitteogsjefene)

SøndagsrastløsGod morgen verden! Eller god morgen, er jo en slags stund siden vi sto opp, men sov veldig lenge i dag. Det var faktisk ganske godt etter gammelt. I går kveld ble jeg angrepet av den mest aggressive halsbrannen jeg har vært med på i mine tre graviditeter. Om det var kebaben vi spiste tidligere på dagen, eller de FIRE nystekte skillingsbollene fra Ikea jeg trøkket oppå der igjen, rekene (loffskivene med majones) jeg spiste om kvelden, eller de tre friskisene jeg spiste til dessert vet jeg jammen ikke. Antageligvis var det kanskje mest den samlede, gedigne, mengden mat jeg presset ned i den allerede moste magesekken min. Tror ikke vi gjør det flere ganger.

På tross av brann i både hals og ører (ja, jeg svir i ørene når jeg har halsbrann, er det virkelig bare meg?) ble det en bra natt, og nå har jeg lyst å gjøre noe koselig i sommervarmen. Noe som er kjekt og utendørs, men som ikke krever at jeg må gå noe særlig. Ungene er ikke hjemme, og mannetrollet hater strand. Akkurat nå sitter han å fikler med en teknisk duppedings han har kjøpt seg, og jeg mistenker alvorlig at det er det han har tenkt å bruke denne dagen til. Det må han jo for så vidt få lov til, men sofasøndag frister meg lite.


Jeg vil uuuuuuuuuuuuuuut i solen........

#mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #svangerskapsplager #søvn #søndag #sol #rastløs

 • Én kommentar


  Johnsine21.07.2014 kl.00:27

  Halsbrann er the shit, jeg blir idiot. Har natton med meg over alt for å lindre det verste..
  Satser på at søndagen ble grei til slutt, og ønsker deg en strålende mandag :-)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Søndagsrastløs Å få ting på plass Finne på nå da? Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små Dagstur til syden Høygravid - grenseløst lei!! Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne Forholdsutvikling.. Lever i beste velgående (sånn ca)

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits