Å få ting på plass (birgitteogsjefene)

Å få ting på plassJada, neida, sånn nå om dagen går det i klargjøring til babyklumpen vår, som ikke er så forferdelig langt unna å melde sin ankomst. Eller, litt forferdelig lenge føles jo de ca 4 ukene som gjenstår til termin, spesielt etter at de ribbeinsmosende kynnerne nå er her for å gjøre de siste ukene av graviditeten ekstra lange.

I dag har vi vært å kjøpt nytt understell til vognen, etter at vi noe overaskende oppdaget at det gamle var utslitt, forfalt og ikke hadde noe særlig lyst å leve lenger. Etter det hadde vi oss en tur til Ikea for å kjøpe stellebord til å ha ved siden av den fantastiske bleiebøtten, men som vanlig hadde de ikke det vi skulle ha og det ble bomtur. Begynner å bli skremmende lenge siden jeg faktisk har funnet det jeg skulle ha på Ikea. Skulle nesten tro jeg bare liker 40 minutter i bil og evig trasking gjennom gedigne varehus, og gjør det for festlighetens skyld. De får det heldigvis inn igjen senest på torsdag, så da får vi ta oss enda en tur.

Nå sitter mannetrollet mitt å prøver å overbevise meg om at "Ut i vår hage" er morsomt, sånn passelig småfrustrert over at jeg med min vanligvis åndsvake humor, ikke klarer å la meg helt rive med. Ler høyt innimellom, men altså...

I kveld skal vi spise reker og kose oss. Eller, Lennie skal spise reker. Jeg skal spise loff med majones og dill. Og kaaanskje en reke eller to.

 

#mamma #mammablogg #gravid #høygravid #svangerskap #babyutstyr #barnevogn #stellebord #ikea #lørdag #helg #humor #kos #sommer

 • 7 kommentarer


  Carina19.07.2014 kl.20:49

  Bomturer til Ikea(eller andre steder) er alltid kjipt!

  Ha en flott kveld, og kos deg med en reke eller to ;)
  Fruskovdahl20.07.2014 kl.00:17

  Last ned IKEA appen :-) då kan du sjekke om ditt varehus har det du skal kjøpe slik at du slipper flere bomturer :-)
  Cecilie20.07.2014 kl.01:17

  Håper du har hatt en fin kveld med din kjære! :)
  birgitteogsjefene20.07.2014 kl.13:34

  Carina: Ja, det er kjedelig, hvertfall når det ligger et stykke unna. Takk for det :)
  birgitteogsjefene20.07.2014 kl.13:40

  Fruskovdahl: Åååh, så smart! Det skal jeg definitivt gjøre :)
  birgitteogsjefene20.07.2014 kl.13:44

  Cecilie: Tusen takk for det :)
  Ann-Elin20.07.2014 kl.21:11

  Jeg spiste masse reke og krabbe (ikke skjell, men klør) da jeg gikk gravid, tror ikke det har noe å si. Så kos deg med reke du.
  Mumsy21.07.2014 kl.16:44

  Kan trygt kose deg med reker, du også. :) Er når man ammer at man ikke skal spise det, men også det har de begynt å gå bort ifra nå. Noe med at det kan skape allergi hos barnet, men i små mengder skal det være helt trygt. :) Om det er derfor du ikke vil spise det, da. Mulig du har en helt annen grunn til å holde deg unna, hehe. :P

  Utrolig kjipt med bomturer til IKEA! :P Ikke akkurat den letteste butikken å handle på, spesielt ikke når man er gravid.

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Søndagsrastløs Å få ting på plass Finne på nå da? Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små Dagstur til syden Høygravid - grenseløst lei!! Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne Forholdsutvikling.. Lever i beste velgående (sånn ca)

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits