Vokser til - både store og små (birgitteogsjefene)

Vokser til - både store og småI går var det stilt fra meg fordi hele dagen rett og slett fordi det ikke fantes tid til å sitte seg ned å blogge. Kusinen til trollungene hadde overnattet, og i det hun ble hentet raste vi avgårde for å treffe morfar som tok oss med på landet. Han har to landsteder et stykke utenfor Bergen, et hvor jeg har vært masse som barn, og et som er mest et lite skur nede ved sjøen hvor jeg aldri har vært før. Vi var innom begge for å se at de fremdeles sto, noe som faktisk ikke var helt en selvfølge. Skuret ved sjøen trenger i hver fall en alvorlig innsats for å være mulig å bruke, men jammen var det idyllisk der.


Som dere kan se, er det rimelig lenge siden sist vi var der...


"Prinsessesengen" jeg selv sov i som liten


Sted nr. 2 har som sagt noe behov for litt kjærlighet før det kan brukes


Men det ligger fryktelig fint til.

På kvelden fikk vi koselig besøk av et vennepar som også er gravide. Man oppdager plutselig at ting har endret seg litt de siste årene når samtalene dreier seg om hagelandskap, urinprøver, fødsel og fødeplass samt nødvendigheten for å reise til Island for å få badet sammen. Kanskje på tide å slutte å bli sjokkert over at man ikke lenger kvalifiserer til å få kjøpt ungdomsbillett hos Norwegian.

 

#mammablogg #mamma #gravid #søndag #landet #landtur #sjø #hytte #sol #sommer #kos #barn

 • 5 kommentarer


  Madelen Christina14.07.2014 kl.22:34

  så fine barn!!
  Myiie - en mammablogg15.07.2014 kl.10:24

  Herlige bilder!:)
  weheartforfashion15.07.2014 kl.18:13

  Det så virkelig idyllisk ut ja!! kjempefine bilder :D
  birgitteogsjefene16.07.2014 kl.15:55

  Madelen Christina: Takk, er jo enig i det ;)
  birgitteogsjefene16.07.2014 kl.15:57

  Myiie: Takk for det :)
  birgitteogsjefene16.07.2014 kl.16:05

  weheartforfashion: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Den mystiske bleiebøtten Vokser til - både store og små Dagstur til syden Høygravid - grenseløst lei!! Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne Forholdsutvikling.. Lever i beste velgående (sånn ca) Du vet Uke 31 Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;)

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits