Høygravid - grenseløst lei!! (birgitteogsjefene)

Høygravid - grenseløst lei!!I dag er jeg altså 34 + 4 og dermed høygravid. Dette er jo en slags milepæl,  men det gjør meg i grunn mest sur og grinete,  da jeg strengt talt føler meg mest fødeklar og har gjort det en god stund. Denne følelsen har ikke akkurat blitt forminsket av to netter med minimalt med søvn.

Kvelden før natt til i går, este føttene mine opp til skikkelige hobbitføtter (minus håret heldigvis). Positive følger av dette var at føttene mine plutselig så mye mindre ut (noe en jente med str 39 i sko alltid setter pris på), fordi de på magisk vis ikke lenger var særlig mye lengre enn de var bred. Dessuten var det stas å bevege dem frem og tilbake, da de sammen med mine gravidelubne legger og ankler, så ut som om de tilhørte noen andre. Se, haha,  jeg kan styre den lubne hobbiten sine føtter!! Ånei, de var visst mine.. Du, så festlig! Ulempen var at det var sykt plagsomt og gjore det klin umulig å sove. 

I går kveld, etter en dag i svime og påminnelse fra svigermor om at føtter som hovner skal legges høyt, rigget jeg meg til i sofaen med føttene opp etter veggen og kunne med glede konstaterer at det funket noenlunde brillefint. Men så, i det hodet traff puten for leggetid, begynte jeg å klø. Ikke bare sånn litt, men noe så sinnsykt, opp etter begge beina. Har vært plaget med ufarlig svangerskapskløe i begge de tidligere graviditetene, og nå var vi i gang igjen. Når føttene samtidig este opp igjen fordi planen min om å ha de på en høy pute i sengen utgikk da det å ligge stille var umulig pga kløen, halsbrannen slo til for fullt ooog bekkenet gjorde vondt i alle liggestillinger, kjente jeg at nåh, nåååå er jeg ferdig med å gidde å være gravid.

 

Med to små små som har ferie fra skole og sfo og 30 grader i skyggen, nytter det likevel ikke å ta igjen forsømt søvn på dagtid. Her er det opp og ut! 

#mamma #mammablogg #svangerskap #gravid #høygravid #lei #søvnmangel #irriterende #sol #sommer #ferie #strand #bade #bikini

 • 11 kommentarer


  Myiie - en mammablogg11.07.2014 kl.22:18

  Huff, tøfft på slutten ja:) Du ser jo smashing ut da:)
  birgitteogsjefene11.07.2014 kl.22:30

  Myiie: Takk for det, men ja, føler meg virkelig ikke mye riktig skrudd sammen om dagen ;)
  Monika T Aa(Nomana)11.07.2014 kl.22:54

  Jeg vet det ikke ser lekkert ut, men da jeg var el gigantum flodhestis i fjor sommer med 3 i ødem var støttestrømpene jeg fikk kjøpt på apoteket vennen min på kveldene....ja, enkelte dager fra morgen til kveld og...er ikke fint når du ikke får på deg crocks engang :/ Eller da eneste mulige fottøyet er crocks...som de fleste helst ikke har lyst til å gå ut med... Jeg skjønner at du er lei...men vær glad bebbisen ikke kommer riktig enda...min første kom i uke 34+1 og vi måtte være en hel mnd på sykehuset...og da blir du om mulig enda mer lei... Men høygravid og varme er ikke kult....har du prøvd å spise lovehearts mot halsbrannen ? Funka som bare rakkern for meg...vel jeg levde siste 1,5 mnd på h-melk og lovehearts da det var det eneste jeg fikk plass til pga tidligere nevnte flodhestis...
  birgitteogsjefene11.07.2014 kl.23:15

  Monika T Aa(Nomana): Tusen takk for oppmuntring og gode råd. Støttestrømper tror jeg jammen jeg skal skaffe meg ja. Brukte det når jeg var gravid med førstemann, men det er jo ca åtte år siden etter hvert, så er masse lurt som er glemt siden den gang.

  Vil jo egentlig ikke at han skal bli født enda nei, vet jo hva det mest sannsynlig betyr, og at det ikke er særlig stas. Ønsker meg bare litt frem i tid ;)
  malburn11.07.2014 kl.23:40

  fin gravid mage :) håper tiden går fort for meg også. veldig varmt i denne varmen
  Monika T Aa(Nomana)11.07.2014 kl.23:59

  Det skjønner jeg godt :) Det er utrolig hvor mye som blir glemt mellom hver gang ;)
  birgitteogsjefene12.07.2014 kl.00:06

  malburn: Ja, sommeren er nok ikke det mest komfortable tidspunktet å være gravid på ;)
  Nå nærmer du deg, det blir utrolig spnennde :) Skjønner at det er kjedelig nå i juli, men snart er du ferdig.
  Therese12.07.2014 kl.15:26

  Så fin babymage! :)
  birgitteogsjefene12.07.2014 kl.20:30

  FlestLesere: Takk for oppmuntringen :)
  birgitteogsjefene12.07.2014 kl.20:32

  Therese: Takk for det :)
  "Ferdig med å gidde å være gravid" - Haha, ja hadde det vært så enkelt å bare ikke gidde det mer;) Men herrefred så lekker du er! Jeg så ut som en strandet hval om høygravid (følte meg i allefall som en).. ;)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Dagstur til syden Høygravid - grenseløst lei!! Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne Forholdsutvikling.. Lever i beste velgående (sånn ca) Du vet Uke 31 Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;) Tilbake på Barneklinikken Sykehussøndag med prinsessen

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits