Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne (birgitteogsjefene)

Husker du paraplyen, begynner det ikke å regneSpesielt ikke hvis den er av type gedigen. Du får bare kose deg med å drasse rundt på den en hel dag, ufrivillig poke folk med den på butikken, bruke den som en gåstokk du ikke trenger og glemme den på bussen,  uten at det blir det minste behov for den. Solbriller har motsatt effekt. Ligger de igjen i skuffen hjemme, stråler solen. Husker du dem, men lar paraplybeistet ligge, kan du takke deg selv der du trasker rundt i pøsregn mens solbrillene holder veskerusket ditt med selskap.

For så typisk er bare noen ting. Så, i det jeg innså at jeg kom til å være høygravid, sleten og lettere overvektig akkurat i de månedene man har minst lyst å være høygravid, sleten og lettere overvektig, satt jeg i gang med å love folk en sinnsykt bra sommer. I fjor, da jeg hadde vært superflink med både kosthold og trening og var på grensen til å kunne sitte i bikinitopp uten å føle behov for å dra meg selv irritert i magevalken, var det selvfølgelig ikke mye vær å kaste klærne i. I år derimot, følte jeg meg trygg på at resten av landet kom til å kunne sprade rundt med sine smekre kropper i sommervarmen,  akkurat i det jeg selv nådde elefantstadiet av graviditeten. For så typisk er bare noen ting.

Så i går, to dager før jeg når de magiske 34 + 4 og kan smykke meg med tittelen høygravid, ja hva gir dere meg godtfolk, da blir det varmerekord i Bergen by. Sikkert i store deler av resten av landet også. I følge min siste sjekk på yr.no skal vi få beholde finværet så langt øye og langtidsvarselet kan se. 

Så hvis du lurer på hvem du kan takke for at du har syden i din egen hage om dagen, så er det altså meg.

 

#mamma #mammablogg #gravid #svangerskap #sommer #sol #varme #vær

 • 7 kommentarer


  gogreenhearts10.07.2014 kl.10:44

  Hehe, liker overskriften. Passer ypperlig i Bergen
  Linn Therese Dagsland10.07.2014 kl.10:44

  God morgen, flotte du! Håper du får en kjempe fin torsdag videre , det fortjener du <3 Og god sommer!
  thetestsite10.07.2014 kl.10:46

  Haha, det er så sant som det blir :P
  FlestLesere10.07.2014 kl.11:03

  Du ser fantastisk ut :)

  Ha en strålende dag!
  birgitteogsjefene10.07.2014 kl.19:07

  Linn Therese Dagsland: Takk i like så :)
  birgitteogsjefene10.07.2014 kl.19:10

  gogreenhearts: Hehe, santvel? ;)
  birgitteogsjefene10.07.2014 kl.19:14

  thetestsite: Synes det stemmer urovekkende ofte :)
  birgitteogsjefene10.07.2014 kl.19:21

  FlestLesere: Masse takk for det! Ha en nydelig dag du også :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne Forholdsutvikling.. Lever i beste velgående (sånn ca) Du vet Uke 31 Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;) Tilbake på Barneklinikken Sykehussøndag med prinsessen 30 uker! HURRA! Revisjon av snopelov

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits