Forholdsutvikling.. (birgitteogsjefene)

Forholdsutvikling..I gamle dager da jeg og min kjære fantemann var unge og nyforelsket, hadde han flatterende bilder av meg som bakgrunnsbilde på pcen sin. Så kom hverdagen, årene gikk, og en stund hadde han et lite tiltalende bilde av meg hvor jeg holder på å le meg i hjel, som han påsto var hans eneste påminnelse om at jeg evner å være blid og glad. Det siste året har hele jeg vært byttet ut til fordel for hans nå sunkne skute, fra den gang den var flytedyktig og fylt til randen med hans berusede kamerater. Så i dag var dagen jeg endelig skulle få tilbake min rettmessige plass som hans bakgrunnsbilde. Så kan man jo spørre seg hvilket svimlende vakre bilde som gjorde at han ble så fylt med overveldende romantiske følelser for sin grasiøse, nydelige sylfideforlovede, at jeg fikk denne ærefylte plassen tilbake?

Dette:

Så koblet han pcen til tven så det ble blåst opp over tusenvis av tommer, humret og sa "jeg gleder meg til vi får besøk".

Til mitt svake forsvar så går jeg altså inn for å spise på en overdreven lite tiltrekkende måte, fordi han med en 5 årings iver bevisst skulle plage meg med å ta bilder av meg mens jeg spiste. Jeg lover.

 

#mamma #mammablogg #gravid #sommer #sol #grilling #forhold #kjærlighet #romantikk #kjærlighet #kjærester #forfall

 • 3 kommentarer


  Myiie - en mammablogg09.07.2014 kl.21:20

  Hehe, morsom lesning!:)
  Danijela09.07.2014 kl.21:35

  Morsomt og søtt samtidig! :p
  birgitteogsjefene10.07.2014 kl.18:55

  Myiie: Hehe, takk :)
  birgitteogsjefene10.07.2014 kl.18:57

  Danijela: Takk for det :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Husker du paraplyen, begynner det ikke å regne Forholdsutvikling.. Lever i beste velgående (sånn ca) Du vet Uke 31 Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;) Tilbake på Barneklinikken Sykehussøndag med prinsessen 30 uker! HURRA! Revisjon av snopelov

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits