Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;) (birgitteogsjefene)

Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;)



Da har det vært stille fra denne kanten en stund. Sist jeg blogget var mandag, og allerede før det hadde jeg fått kommentarer på at bloggingen min har fisnet litt hen.

Innlegget på mandag ble postet mens vi satt på barneklinikken og ventet på å komme inn til ultralyd for å se hva som foregikk i prinsessen sin hals som forhindret henne fra å svelge mat. Undersøkelsen viste at en rimelig stor bit av en pølse satt bom fast nedi spiserøret. Mors håp om å slippe narkose og gastroskopi ble dermed knust rimelig hardt og brutalt. Snuppseliten ble plassert i en seng, fikk lagt veneflon så hun fikk i seg væske, og så var det bare å vente. Hun sov mye, men var våken innimellom, og ikke høy i hatten, sulten og sliten som hun var. Hadde nok vært rimelig utilpass jeg og, etter tre dager med mat fast i halsen og ingen mulighet til å svelge.

Timene gikk, og det ble sen kveld før det ble ledig operasjonssal. Prinsessen var redd og fortvilet, men ene sykepleieren lot henne spille på telefonen hennes helt til øynene gikk i kryss og hun sovnet. Helt utrolig snilt var det, og hun reddet nok lillefrøkenen veldig fra sin egen nervøsitet. Morgenen etter våknet en forventningsfull liten jenteskatt, veeeldig klar for frokost. Den skled rett ned der den skulle, og gullungen vår var endelig seg selv igjen.


Flinkeste, tøffe, storelille jenterkrapylet mitt <3 <3

 

#mamma #mammablogg #barn #nydelig #vakker #flink #sykehus #øsofagusatresi #dysfagi

 

 • Én kommentar


  Carina19.06.2014 kl.19:56

  Så bra at alt gikk bra til slutt, og at jenta di fikk fjernet det som plaget henne, og at hun endelig fikk i seg mat :)

  Håper alt står bra til med dere :) Ha en fin kveld :)
  birgitteogsjefene20.06.2014 kl.10:32

  Carina: Det var fantastisk deilig å få det ordnet ja, både for liten og stor :)

  Tusen takk, ha en nydelig fredag :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Uke 31 Nå kan gulljenten spise og mor blogge ;) Tilbake på Barneklinikken Sykehussøndag med prinsessen 30 uker! HURRA! Revisjon av snopelov Gravid bitch Først natt i leiligheten Tidsklemma Den store gulvdagen

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse



  hits