Tilbake på Barneklinikken (birgitteogsjefene)

Tilbake på BarneklinikkenGanske andre tilstander her en mandag enn søndag, med fulle venterom og avdelinger. Bare det å finne parkeringsplass tok meg 25 minutter sirkulering, desperat på utkikk etter folk som skulle dra.

På avdelingen var alle rommene fulle så vi er hensatt til venting i gang. Snupsejenten slipper foreløpig gastroskopi, og skal heller til ultralyd hvor de bruker en væske til å se hvor problemet i spiserøret befinner seg. Det var stor lettelse for mor, som har gruet seg grenseløst til å først overvære innsettelse av veneflon på sin rasende og vettskremte lille dragefrøken, for så å se henne i narkose i en sykehusseng. Utrolig lite hyggelig er det!

Tuppeliten selv ble litt skuffet over at ikke mer drastiske tiltak iverksettes. I morgen vil hun på skolen, og all utsettelse som lukter enda en dag på sykehuset er lite velkommen.Nå har snupseliten sovnet på fanget mitt, ti minutter før vi må gå ned til undersøken selvfølgelig, men kvekker til hver gang lillebror i magen sparker.  At hun ikke har sovnet tidligere, når vi er på dag 3 fullstendig uten annen næring enn sjokolademelk er mer enn hva jeg kan forstå. 

#mamma #mammablogg #barn #vakker #syk #sykehus #øsofagusatresi #dysfagi #trøtt #jente #sover

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Tilbake på Barneklinikken Sykehussøndag med prinsessen 30 uker! HURRA! Revisjon av snopelov Gravid bitch Først natt i leiligheten Tidsklemma Den store gulvdagen Flytting og viljestyrke Forventninger og skuffelse

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits