Sykehussøndag med prinsessen (birgitteogsjefene)

Sykehussøndag med prinsessenPå fredag skulle lillefrøkenplongs få være med på hyttetur med en klassevennine for første gang. Gleden og spenningen var på grensen til uutholdelig der vi sendte henne avgårde. Det ble rimelig bråstopp på hyttegleden da jenteskatten vår satt hot dog fast i halsen, og vi fikk oss en tur/retur reise Bergen-Austevoll for å plukke prinsessen med oss hjem. 

Jeg har tidligere fortalt om "feilkoblingen" i halsen hennes her på bloggen, det innlegget kan spesielt interesserte lese her: http://birgitteogsjefene.blogg.no/1400074945_14052014.html (fikk ikke til kobling på mobilbloggen).

 Lørdagen gikk uten at hun fikk i seg noe mat, og når frokosten i dag heller ikke kom seg ned i magen var nok nok, og vi dro på sykehuset.

Så her sitter vi nå da. Jenteknotten har lepjet i seg sjokolademelk som er eneste hun klarer å svelge. Gastroskopi blir visst ikke mulig før i morgen. Det er tatt prøver for å sjekke om hun trenger intravenøs næring. Jeg håper intenst på å få dra hjem på permisjon til i morgen,  mens pasienten selv mener vi har det så koselig her, at vi fint kan bli. Får se hvor lenge den instillingen varer hvis hun må få intravenøs næring...
#mamma #mammablogg #barn #syk #sykehus #prinsesse #gullunge #øsofagusatresi #kjedelig

 • 5 kommentarer


  Carina ♡15.06.2014 kl.14:25

  Så kjedelig da! Får håpe det blir ny hyttetur på datteren din senere:) Masse god bedring, og håper dere får komme hjem på perm.
  Carina ♡15.06.2014 kl.14:26

  Så kjedelig da! Får håpe det blir ny hyttetur på datteren din senere:) Masse god bedring, og håper dere får komme hjem på perm.
  birgitteogsjefene15.06.2014 kl.14:57

  Carina: Takk for det :) Ja, det var veldig kjedelig for hun som hadde gledet seg sånn.
  Ann-Elin15.06.2014 kl.17:49

  Da holder jeg med mamma. Sykehus er ikke gøy.
  Amelia18.06.2014 kl.07:49

  oh no poor thing :(
  Jannevibecke.blogg.no18.06.2014 kl.23:03

  Masse goood bedrig :) ha en flott kveld å en fin dag i morgen :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Tilbake på Barneklinikken Sykehussøndag med prinsessen 30 uker! HURRA! Revisjon av snopelov Gravid bitch Først natt i leiligheten Tidsklemma Den store gulvdagen Flytting og viljestyrke Forventninger og skuffelse

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits