Gravid bitch (birgitteogsjefene)

Gravid bitchDen siste uken har humøret mitt vært langt i fra på topp. Litt på grunn av stresset med flyttingen selvfølgelig, men ikke bare. Mye fordi det helsikkes bekkenet mitt skaper seg vrang, og på toppen av trøtthet, kroppslig forfall og fratatt rett til et glass vin, har revet vekk siste snev av følelsen av å være et menneske og ikke bare en rugemaskin. Plutselig er hele jeg gravid, og bare gravid. Nå er det ikke bare kontrollen over størrelsen på egen kropp jeg har mistet, noe som er ille nok i seg selv for meg, men kontrollen over egen kropps evne til å bevege seg. Å måtte bevege seg i et tempo verdig en rullatorbruker og måtte avstå fra å løfte alt som veier mer enn en fliseklemme. Å gå fra å ha følt meg helt ok, til å plutselig bli kontrollert av en verkende kroppsdel. Det suger, og jeg tåler det helt sinnsykt dårlig!

I går spurte min stakkars kjære femten ganger om jeg var sur eller lei meg eller deprimert eller det var noe galt eller jeg var sint på ham. Til slutt tilsto jeg at det var nok på grunn av graviditeten at jeg var litt vanskelig om dagen, og at det var en viss fare for at jeg kanskje ikke kom til å være en blomst de siste månedene frem mot termin. Jeg måtte jo tilstå og gi ham en slags årsak, så han ikke skulle tro at dette er sånn jeg har tenkt å være resten av livet.

Samtidig har jeg med den tilståelsen gravd min egen grav. Jeg har nå frasagt meg retten til å bli sett på som et fornuftig, oppegående, tenkende menneske for i hvert fall de neste to månedene. Reaksjonene mine er ikke meg, det er graviditeten. Jeg er bare hormonell. Ikke bare har jeg muligens gjort meg selv en avgjørende bjørnetjeneste, jeg har også servert min kjære tidenes beste "slippe ut av fengsel gratis" kort. Uansett hva slags tullskap han måtte finne på, som måtte gjøre meg sur/provosert/lei/sint/fortvilet/trist/irritert, så er det ikke han som har gjort noe galt, det er meg som overreagerer. Fordi jeg er gravid. Og hormonell. En gravid bich.

 

#mamma #mammablogg #gravid #graviditet #svangerskap #følelser #psyke #helse

 

 

 

 • 16 kommentarer


  Husker godt igjen de hormonene ja! De går heldigvis gradvis bort etter fødselen! :)
  nydelig :D
  Cecilie08.06.2014 kl.22:37

  Kjenner meg igjen i det du skriver! Han her får også gjennomgå selv om han egentlig ikke fortjener det. Men heldigvis så er han veldig forståelsesfull! Lykke til videre! :)
  ida iselin08.06.2014 kl.23:02

  Uff uff vet hvordan du har det. Jeg var så sykt hormonell. Heldigvis har jeg verdens mest forståelsesfull kjæreste som bestemte seg for å ta hele greia med humor så slapp jeg å få dårlig samvittighet med mine 117 cm rundt magen å smerter ut av en annen verden ,jeg fikk være gravid uten noen bakdel å det var godt. Men tok meg likevel i å si unnskyld 5 ganger hver gang jeg hisset meg opp hehe. Ikke lenge igjen nå så husk å ta det litt med ro også! du skal jo tross alt ha energi til fødselen å <3
  NA08.06.2014 kl.23:38

  Det går seg til, håper formen stabiliserer seg snart! =) Masse gode ønsker.

  -NA, sexblogger
  kristinerosok09.06.2014 kl.01:23

  Så spennende at du er gravid. Gratulere :)
  birgitteogsjefene09.06.2014 kl.10:09

  Camilla Larsen: Satser på det ja, gleder meg til å få meg selv tilbake.
  birgitteogsjefene09.06.2014 kl.10:12

  Småbarnsfamilien: Takk :)
  birgitteogsjefene09.06.2014 kl.10:16

  Cecilie: Takk, og masse lykke til til deg også :)
  birgitteogsjefene09.06.2014 kl.10:19

  ida iselin: Så bra han tok det så fint :)

  Satser på å stresse ned de siste ukene før termin, så håper ikke han kommer så mye før tiden, hehe :)
  birgitteogsjefene09.06.2014 kl.10:19

  NA: Tusen takk for det :)
  birgitteogsjefene09.06.2014 kl.10:20

  kristinerosok: Tusen takk, gleder meg mest til jeg ikke er gravid lenger, men det er jo en nødvendighet hvis man skal ha premien ;)
  Amelia09.06.2014 kl.13:15

  I remember those days, weeks, oh hell lets just call it what it is... Months of hell!!!! Hahaha... Never understood those woman who say they love being pregnant :/ Being pregnant was NOT fun what so ever!!! I was counting the days and weeks for it to finish hahaha. At least you know it will all end soon :) when are you due by the way?
  Line Cecilie Larsen09.06.2014 kl.19:38

  haha!! tenk så morsomt det blir i etterkant å tenke på :)
  birgitteogsjefene10.06.2014 kl.08:09

  Amelia: Haha!! Så glad vi er flere som tørr si det høyt ;) Har termin 20 august, så er litt igjen, sukk!
  birgitteogsjefene10.06.2014 kl.08:17

  Line Cecilie Larsen: Haha, ja kan jo håpe vi klarer å ta det med humor i etterkant hehe ;)
  Mumsy12.06.2014 kl.11:39

  Haha, kjenner meg godt igjen, for å si det sånn. :P Og det blir nok bare verre fremover, tenker jeg.

  Sv; Jeg har nå vært på min andre ultralyd og sitter egentlig med den samme ubeskrivelige følelsen. Veldig spesielt og koselig, men samtidig så uvirkelig. Vanskelig å forestille seg at det lille nurket på skjermen faktisk ligger inne i magen min. :P Pussig!

  Hehe, det er jo veldig kjekt at butikkene er åpne etter fødselen også. ;) Nå prøver vi egentlig bare å huske det mest nødvendige, så ser vi om det er noe mer vi trenger etter at barnet har kommet. :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Revisjon av snopelov Gravid bitch Først natt i leiligheten Tidsklemma Den store gulvdagen Flytting og viljestyrke Forventninger og skuffelse Mageantrekk Syt igjen - snart august Mandagsmorgen

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits