Først natt i leiligheten (birgitteogsjefene)

Først natt i leilighetenDa var vi nok på plass i leiligheten til å kunne sove her. Internetten er ikke på plass enda, og av en eller annen grunn er dekningen på telefonen helt ubrukelig, så mobilnett er også en utfordring å komme seg på. Føler jeg er tilbake på jenterommet i 1999 (jaiks) her jeg sitter og holder telefonen så høyt jeg bare klarer for å få flest mulig dekningsstreker.

Nå er ungene lagt og vi ser Brækhuskampen. Lurer veldig på hvem den ene nordmannen som sitter rett ved en mikrofon og brøler er. Lennie sitt forslag er Charter Svein.
#mamma #mammablogg #flytting #barn #familie #brækhus #boksing #internett

 • 2 kommentarer


  Carina ♡07.06.2014 kl.22:46

  Gratulerer med ny leilighet:)

  Mannen din har sikkert rett:-P

  Ha en fin kveld:)
  birgitteogsjefene08.06.2014 kl.20:59

  Carina: Takk takk! Hørtes hvertfall virkelig sånn ut, hehe :)
  Veronica Aass11.06.2014 kl.22:52

  Gratulerer med leilighet! Så spennende!:D

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Revisjon av snopelov Gravid bitch Først natt i leiligheten Tidsklemma Den store gulvdagen Flytting og viljestyrke Forventninger og skuffelse Mageantrekk Syt igjen - snart august Mandagsmorgen

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits