Den store gulvdagen (birgitteogsjefene)

Den store gulvdagenEndelig er det fredag igjen. Denne uken har egentlig gått ganske fort selv om den har vært passelig bedriten. Har vært tett program hver eneste dag. Skjønner ikke hvordan folk klarer flytte på en dag eller to. Krever muligens en evne til forberedelse og planlegging som aldri ble utdelt meg. Har flere venninner som helt opplagt har fått dobbel dose, sikker på at det er en av dem som har sneket til seg min også.

Men vi kommer lenger og lenger for hver dag. I dag er den store bytte-gulv-i-gangen-dagen, juhu! Planen var egentlig at manneskatten skulle legge gulv mens jeg skulle klappe kontinuerlig og fortelle ham hvor flink han er både på innpust og utpust, men mulig jeg prøver å finne noe litt mer produktivt å gjøre på. 

Ha en vakker fredag fintfolk 

#mamma #mammablogg #flytte #hverdag #fredag #helg #travel #planer 

 • 6 kommentarer


  mnee06.06.2014 kl.08:18

  Så fin blogg du har, god helg! hadde vore kosleg med en kommentar tilbake :D
  birgitteogsjefene06.06.2014 kl.08:59

  mnee: Tusen takk for det :)

  Det skal du få ;)
  Mumsy06.06.2014 kl.12:05

  Hehe, jeg forstår heller ikke hvordan folk klarer å flytte på en dag eller to. Vi holdt på i flere uker da vi flyttet inn i det nye huset i fjor sommer. :P Så spennende med nytt gulv! Håper du deler bilder senere. :)

  Sv; Ja, det er utrolig godt når ting blir gjort, spesielt når man har ventet lenge! :) Det ser mye koseligere ut på bilder enn i virkeligheten. Gulvet var helt forferdelig! Først malt rødt, deretter malt hvitt og hvitmalingen hadde begynt å flasse av. I tillegg var det over 1 cm glippe mellom plankene, så man måtte være veldig forsiktig så man ikke mistet noe - da falt det nemlig ned til bakkeplan, hehe. :P Har forresten lagt ut nye førbilder på bloggen nå, samt bilder av resultatet. :)
  birgitteogsjefene06.06.2014 kl.12:12

  Mumsy: Skal dele bilder ja, både før og etter, så dere får se den grusomheten min kjære mente vi fint kunne leve med ;)
  Mumsy06.06.2014 kl.12:21

  Spennende! ;) Det er ganske utrolig hva disse mannfolka mener er helt greit!

  Sv; Takk! Vi er kjempefornøyd, men må si jeg gleder meg til å kunne behandle det neste år så fargen blir litt jevnere. :) Kjekt med flink mann!
  Amelia07.06.2014 kl.07:44

  moving into a new home takes time to settle in, but yes it is very tiresome and takes a lot of effort. Good luck! :)
  birgitteogsjefene08.06.2014 kl.19:27

  Amelia: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Først natt i leiligheten Tidsklemma Den store gulvdagen Flytting og viljestyrke Forventninger og skuffelse Mageantrekk Syt igjen - snart august Mandagsmorgen Flyttedag i sommersol Gravideantrekk en ubrukelig dag

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits