Syt igjen - snart august (birgitteogsjefene)

Syt igjen - snart augustÅåååhr, skulle nesten bare avstått fra å blogge, så forstyrrende lite givende har jeg å komme med om dagen. Hjernen kretser bare rundt flyttingen og leiligheten vi skal inn i. Hva skal pakkes hvordan, hva skal skaffes, hva skal gjøres evt ikke gjøres i leiligheten. Plager meg også hinsides at ryggen min gjør meg mer og mer ubrukelig og passiv i det hele. 

I går følte jeg meg seriøst som en pleiepasient der jeg vraltet i snegletempo bak min kjære, mer krøp opp trappene enn gikk, og måtte hente meg puter å sitteligge i sengen fordi det var så vondt å ligge helt flatt. Det stresser meg å være sånn. Både i forhold til jobben og ønske om å bidra til prosessen som foregår i heimen om dagen. Ubrukelighetsnivået er som regel høyt nok både her og der sånn til vanlig, så at det nå når nye høyder er lite stas.


SYYYYYYT! Stakkars mannetrollet mitt. "Jeg gleder meg til du ikke er gravid lenger" sa han i går, etter at jeg brukte 20 min på å komme meg de fem metrene fra rema til bilen "og til å aldri høre ordet bekken igjen".

 

#mamma #mammablogg #gravid #flytting #flytte #stress #tirsdag #hverdag #jobb

 • 9 kommentarer


  Charlotte03.06.2014 kl.09:47

  Hehe, huff! Å vere gravid er stor belastning på kroppen, og det merkes! Har også hørt det blir verre for flergangs gravide. Men det nærmer seg jo mål:) Kommer du til å fortsette bloggingen når den lille er komt trur du? :)
  birgitteogsjefene03.06.2014 kl.10:27

  Charlotte: Det er sikkert riktig, at kroppen blir litt mer sånn "jaja, bare å gi opp, vet jo hvordan dette går" for hver gang, hehe :)

  Har store ambisjoner om å fortsette med bloggen ja..

  Ha en kjempefin dag :)
  mmffee03.06.2014 kl.12:11

  pen :D
  birgitteogsjefene03.06.2014 kl.13:50

  mmffee: Takk :)
  Jannike03.06.2014 kl.14:54

  Føler med deg, selvom det er så lenge siden at jeg sliter med å huske, og ikke var formen min så værst heller. ;) Det er noe av "slitet" med å være gravid da, men heldigvis er det jo verdt det når nurket endelig er ute! :)
  birgitteogsjefene03.06.2014 kl.15:46

  Jannike: Klart det er :) Har sluppet unna det mer eller mindre med de to andre, så er nok bare litt bortskjemt. Hadde litt med yngste, men ikke på samme måte som nå. Er jo bare sånn det er, må bare sutre litt likevel ;)
  Emilie-Therese ♡03.06.2014 kl.18:06

  Så pen du er :)
  ida03.06.2014 kl.18:35

  Du er ikke ubrukelig, du gjør en veldig viktig jobb! Tror nok lennie og hadde krøpet i trappen skulle han gjort den jobben ;) men kjenner til følelsen.. ikke slit deg ut :) hilsen meg
  birgitteogsjefene03.06.2014 kl.20:14

  Emilie: Takk skjønne du :)
  birgitteogsjefene03.06.2014 kl.20:16

  ida: Hehe, nei, er jo hakket mer nyttig akkurat når det kommer til ruging enn Lennie, men på jobb og i flyttingen er jeg litt ubrukelig om dagen ;) Må jo bare være sånn, men må syte litt. Takk for oppmuntringen godeste Idusen <3

  Skriv en ny kommentar

  birgitteogsjefene

  Lykkelig, men til tider latterlig kortluntet mor/unge fra solskinnsbyen;) Er rastløs og smålat og har hatt som mål og utrydde all uakseptabel bussoppførsel, ELLER ta lappen (helst det siste). Nå er lappen i boks, men jammen må jeg busse endel likevel.Trollungene mine er rampete, uoppdragne og dessuten grenseløst vakre og hysterisk talentfulle. Jeg bor med en mann, som ikke vil bli kalt mannen min før vi har giftet oss, og som heter Lennie (døpt Lennie ja, ikke forkortet for noe som helst). Man kan bruke ord som snill, klok og brukanes når man skal beskrive Lennie, men som regel velger man spydig. Så det var oss, litt sånn på spissen :)

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 August 2010 Juli 2010

  Siste innlegg


  Syt igjen - snart august Mandagsmorgen Flyttedag i sommersol Gravideantrekk en ubrukelig dag God natt på morgenkvisten Bolla med fredagskvaler Mandagsfredag Så hinsides solbrent Jeg samler på søppel Negler og PH

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits